E martuan kur i kishte 13 vjet, e moshuara shqiptare: Nuk do t’ia falë kurrë babës.

E martuan kur i kishte 13 vjet, e moshuara shqiptare: Nuk do t’ia falë kurrë babës.

E martuan kur i kishte 13 vjet, e moshuara shqiptare: Nuk do t’ia falë kurrë babës/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

Njëjtë si dikur, edhe sot ditën e nis duke përgatitur mëngjesin.Vijnë punët e tjera të shtëpisë, dhe më pas dreka e darka..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

Njëjtë si dikur, edhe sot ditën e nis duke përgatitur mëngjesin.Vijnë punët e tjera të shtëpisë, dhe më pas dreka e darka..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet…