Vajza e vogëI në rrugë: “Më NDlHMONl ta gjej mamin”, SHlKONl çfarë bëjnë njerëzit

Vajza e vogëI në rrugë: “Më NDlHMONl ta gjej mamin”, SHlKONl çfarë bëjnë njerëzit

Një eks periment social i kr yer në SHBA ka ngj allur rea gime të ndryshme.

Një vajzë e vogëI ka dalë nepër rrugë duke kërkuar nga njerëzit që t’i ndihmojnë ta gjejë nënën e saj ndërsa njerëzit kanë re aguar në mënyra të ndryshme, transmeton lajmeflesh.

Disa prej tyre janë ndaIur dhe e kanë ndihmuar vajzën, disa të tjerë vetëm e kanë inj oruar e disa të tjerë janë sjellë vr azhdë me të.

Por, një r ast ka rënë në sy të botës, shikoni videon për ta parë çfarë ka ndodhur.
Më poshtë shihni pamjet në Video: