S’mbahet më Luli 65 vjeçe ia luan hapur fare Ramës: Ai është dy metra, o si ma “ndez llambën mua ai, ma ndez” pa e parë mirë

S’mbahet më Luli 65 vjeçe ia luan hapur fare Ramës: Ai është dy metra, o si ma “ndez llambën mua ai, ma ndez” pa e parë mirë

Luljeta është një ndër personazhet e “Përputhen” e cila tërhoqi vëmendje menjëherë. Natyra e saj sportive dhe ene rgjike nuk kaloi pa u komplimentuar nga ndjekësit, mirëpo ka pasur dhe nga ata të cilët nuk kanë kursyer kr itikat ndaj saj.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Gjë e cila nuk e ka penguar aspak Lulin të nxjerrë dhe dy këngë “S’ta jap” dhe “Luje”. Në një intervistë të dhënë së fundmi ka rr ëfyer se gjithçka e ka bërë për qefin e saj dhe nuk sy non të ketë kl ikime apo të ardhura.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Një ndër shprehjet e saj që ka bërë mjaft zhu rmë është: Ma n dez llampën. Pikërisht me këtë shprehje moderator i emisionit i bëri një lojë Lulit, ku para i vuri personazhe të njohur për të ditur nëse ja nd ezin ose jo lla mpën.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Teksa doli kryeministri, Edi Rama, Luli u shpreh se: Ky është s*ksi. Ta nd ez pa e parë mirë. Mashkull dy metër, i ku ruar i veshur. Ma n dez llampën.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…