N’gjarja e dy Mërgimtarëve qe ndodhi ne aeroplan, shikojeni çka publikon Vedati Stupcave (PAMJE)

N’gjarja e dy Mërgimtarëve qe ndodhi ne aeroplan, shikojeni çka publikon Vedati Stupcave (PAMJE)

Para disa ditësh në media u publikua një video ku tregonte një rr ahje mes dy mërgimtareve kosovarë në aeroplanë, dhe për këtë r aste kanë íronízuar edhe dy aktorët super të njohur të komedisë, Osman Azemi dhe Vedat Bajrami.

Ishte Osman Azemi ai i cili me anë të një postimi në Instagram íronízoi me rra hjen e vjehrrit dhe dhëndrit në fluturimin Kosovë- Zvicër.

“Prapë po rr ehen në aeroplan”, shkroi Azemi mbi një fotografi në të cilën shihen ai dhe Bajrami në aeroplan me fytyra të fríkësuar.

Kjo ng jarje ka nxítur re agime të shumta jo veç në Kosovë, por edhe mediat zvicerane.