Ka mbi 2 muaj qe kam mbet e vetme, A ka ndokush qe t’me pęrmbush ne shtrate..(FOTO)

Ka mbi 2 muaj qe kam mbet e vetme, A ka ndokush qe t’me pęrmbush ne shtrate..(FOTO)

Nuk e di as vet si ka munsi un te jem e vetme ne 2 muj e kaluar me rend pa patur afer ndonje burr, por ja kalova disi por tani nuk mundem me ka ardh fundi edhe pse nga ju do ket te cilet do thon pse kerkon burr kur tash e /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

11 muaj je nda nga ish burri, e di se esht pak heret por skam shka pres dua njohje te re dhe pi k se nuk duroj me pa patur dikë qe t’ më permbush ne s htrat……/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

Nuk e di as vet si ka munsi un te jem e vetme ne 2 muj e kaluar me rend pa patur afer ndonje burr, por ja kalova disi por tani nuk mundem me ka ardh fundi edhe pse nga ju do ket te cilet do thon pse kerkon burr kur tash e 11 muaj je nda nga ish burri, e di se esht pak heret por skam shka pres dua njohje te re dhe pi k se nuk duroj me pa patur dikë qe t’ më p ermbush ne sht rat……/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet…