Konsiderohet si personi më i fri’kshëm në botë, kjo është arsyeja…

Konsiderohet si personi më i fri’kshëm në botë, kjo është arsyeja…Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Mund ta keni parë këtë grua në mediat onl ine të huaja por kurrë nuk iu ka shkuar në mëndje pse ajo cilësohet si një nga personat më të f rikshëm në botë.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

74-vjeçarja është një spikere ve terane nga Koreja e Veriut e cila ka dalë në pension në vitin 2012.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Por ajo vazhdon të shfaqet në ekranet koreane zakonisht për të dhënë lajme të ngjashme si përparimet u sht ara ke të Republikës të Koresë.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Ajo transmeton lajme nga më të fri kshmet mbi fatin e të gjithë botës dhe për këtë ka marrë dhe “namin e keq”.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…