Këngëtarja kosovare ndahet me burrin: Ky i kthehet gruas së parë.

Këngëtarja kosovare ndahet me burrin: Ky i kthehet gruas së parë.

Rreth një vit më parë u bë i ditur lajmi i r omancës mes këngëtares Dafina Dauti dhe kolegut të saj, Tafil Kurtishi.Pa kaluar shumë kohë, çifti u bënë edhe prindër me ardhjen në j etë të vajzës Kaylee, Dhjetorin e vitit që lamë pas.Por, në një s ituatë të pash pjeg eueshme që i k omplekson ‘dramat’ e serialeve, çifti duket të jenë nd arë.

Vetë Tafili përmes rrjeteve sociale publikisht ka bërë të ditur se është kthyer tek ish-bashkëshortja.

‘Filluam bashkë, kaluam vite bashkë, krjiuam familjen e mrekullushme, bashkë kaluam shumë sf ida e fo rtuna por tani jemi akoma më të fortë se kurrë deri në ple qëri së bashku’ – është shprehur Kurtishi në postimin e bërë shoqëruar me foton e bashkëshortes.

v1de0