Dalin të tjera video të gj’уqtareѕ Enkeleda Kaрedani

Dalin të tjera video të gj’уqtareѕ Enkeleda Kaрedani

‘KLGJ shqyrton kërkesën për shkarkimin e saj nga detyra’.

Kryetarja e G jykatës së Elbasanit, Enkeleda Kapedani vijon të marrë gjithë vëmendjen, jo vetëm sepse për të autoritetet e drejtësisë kërkojnë shka rkimin nga detyra, por për shkak të publikimit të tjera videove.

Ajo shfaqet sërish në automjet, duke bërë p oza se ksi, duke treguar veshjet lu ksoze e duke dëgjuar muzikë, ndërsa në një moment tregon edhe gishtin e mesit… Këto video të reja, të publikuara në Tik/Tok-un e saj, e rëndojnë edhe më tej po zicionin e ma gjist rates.

Këtë të mërkurë, Këshilli i Lartë Gj yqësor e ka futur në rendin e ditës çështjen e Ka pedanit, pas kërkesës së I nspektoratit të Lartë të Drejtësisë, për pe zullim dhe shkbarkim nga detyra, për sh kelje di siplinore.

K apedani u vu në qendër të vëmendjes vetëm dy ditë më parë, kur u publikuan videot e para të postuara nga ajo në Tik/Tok. Në to ajo shfaqej duke bërë s filatë në ambientet e b rendshme të gj ykatës./tvklan.al