Uji ia mori babain dhe motrën, 7-vjeçari i gjeti раѕi notoi një orë.

Uji ia mori babain dhe motrën, 7-vjeçari i gjeti раѕi notoi një orë.

Një 7 vjeçar nga Florida po quhet h ero në SHBA, për shkak se notoi për një orë, deri sa kërkoi ndihmë për të atin dhe motrën të cilët i kishte marrë me vete rryma e forte e ujit.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

“Steven Poust i tha filialit të CNN, WKXT, se e kishte ndaluar varkën e tij në lumen lumin St”. Johns në Jacksonville, për t’i lënë fëmijët e tij, djalin Chase 7 vjec dhe vajzën 4 vjeçare Abigail, që të notonin.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Ab igail po mbahej me duar në pjesën e p asme të va rkës, por rry mat ishin aq të forta sa e tër hoqën vajzën, dhe ndonëse Chase i kapi dorën, nuk arriti ta mbante dot. I ati u hodh në ujë të ndihmonte të bijën e cila kishte veshur jelek shp ëtimit, dhe i tha djalit të dilte me not në breg e të kërkonte nd ihmë. 7 vjeçarit iu desh një orë për të mbërritur bregut.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Siç rr ëfeu me pas, ne një pjesë të rrugës notoi në shpinë sepse u lodh. Sapo doli në tokë, vrapoi drejt shtëpisë më të afërt për të kërkuar nd ihmë. I ati dhe e motra ishin larguar sa kaq nga rrymat e forta gati 2 milje larg vendit ku ndodhej varka. De partamentit të Shpëtimit dhe Zj arrit në Jacksonville iu desh të kërkonte dhe ndihmën e agj ensive të tjera për të zgjeruar kërkimin e për të gjetur dy të humburit, në të ku ndërt, rezultati sot mund të kishte qenë ndryshe thanë drejtues të tij.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…