“Ka me ja shit veshkën”, mesazhi që i erdhi babait nga dikush që i gr’abiti vajzën 22 vjeçare në Skënderaj??

“Ka me ja shit veshkën”, mesazhi që i erdhi babait nga dikush që i gr’abiti vajzën 22 vjeçare në Skënderaj??

Një burrë ka r aportuar në P olici se vajza e tij është larguar nga shtëpia e tyre në Skenderaj, dhe nuk ka njohuri për vendndodhjen e saj, përveç një masazhi k ër cënues që ka pranuar, shkruan Gazeta Sinjali.

Burimet e Sinjalit kanë bërë të ditur se mesazhi është shumë i rë ndë, dhe ka ardhur në telefonin e kunatës së tij nga numri i v iktimës, pra vajzës së personit që e ra portoi ra s tin.

Siç ka mësuar Sinjali, në mesazh thuhej “Vajzën ja kam marrë pa dëshirën e saj dhe ka me ja shit veshkën”.

Gazeta Sinjali mëson përmes burimeve se ng jarja ka ndodhur të shtunën rreth orës 22:15 në rrugën “Iliria” në Skenderaj.