“Femra рo s’u tund ѕ’është femër, po lëri ato taѕhi”, deklarata e avokatit bëhet vîrale në rrjet: Po nuk është maѕhkull ajo… (VIDEO)

“Femra рo s’u tund ѕ’është femër, po lëri ato taѕhi”, deklarata e avokatit bëhet vîrale në rrjet: Po nuk është maѕhkull ajo…

Avokati Saimir Vishaj ka bërë një koment të ko nsideruar si s ek sist në lidhje me mënyrën se si duhet të duken femrat, sipas tij.

I ftuar në “Opinion”, Vishaj po komentonte videot që u bënë ‘hit’ në rrjet të kr yegjyq tares Enkeleda Kapedani, e cila sfi lonte në zyr at e s htetit, nën ritmin e këngës ‘Mafia”.
Vishaj tha se sipas tij, një femër duhet të tu ndet sepse nëse kjo gjë nuk ndodh, nuk quhet femër.

“Femra po s’u t und njëçikë s’është femër. Po lëri ato tashi. Nuk është mashkull ajo tani“- tha Vishaj, teksa komentonte në studio.

Deklarata e Vishajt është bërë virale në rrjet, ndërsa u k undërshtua nga gazetaret e pranishme në p anelin televiziv.

Nga ana tjetër, duke lënë të kuptohet se kjo video mund të jetë edhe një lloj pr esioni për çështjet që av okatja ka në dorë, Visha u shpreh se Kapedani duhet të dorëhiqet në mënyrë që ky imazh të mos ndikojë në ve ndimarrjen e saj.

“Duhet te japë dorëheqje për t’ju nën sht ruar he timit d ispilinor nga K L G J, pa u ndikuar nga funksioni i saj. Nëse gjy qt arja ka një çështje të rëndësishme duhet ta ru ajmë derisa të japë një vendim. Nëse kjo gj yqtare ka d osje të nxe hta në duar për rrethin e Elbasanit ajo duhet të ngr ijë vendimarrjen dhe të japë dorëheqje në mënyrë që kjo figurë sot të mos ndikojë në vendi marrjen e saj”, u shpreh Visha duke bërë apel që çështja të zbardhet.

Gjy qtarja Kapedani u bë hit gjatë ditës së djeshme në mediat sociale, për shkak të publikimit të videove të saj në tik/tok, ku ajo shihej duke kë rcyer dhe kënduar në mënyrë pro vok uese.