VIDEO/ Shihni momentet rrenqethese te ketij personi qe rrezikoi jeten e tij per t`a shpetuar djaloshin!

Rrez.ikoi jetën e tij për të shp.ëtuar djaloshin, momente rrënq.ethese…Do mbeteni pa fjale se si shpetimtari hyri ne uje per te shpe.tuar kete djalosh i cili ishte shum afer vd.ekj.es,pasi qe uji e kishte marr perpera dhe jeta e tij ishte ne rrezik te madh…V1DE0