“Të kishe marrë një në moshën dhe ngjуrën tënde”, Adriana Matoshi nuk le pa рërgjigjje ndjekëѕin.

“Të kishe marrë një në moshën dhe ngjуrën tënde”, Adriana Matoshi nuk le pa рërgjigjje ndjekëѕin.

Para disa muajsh Adriana Matoshi bëri publike lidhjen me futbollistin afrikan, Keith Groeneveld. Aktorja tregoi se për herë të parë është njohur me Keith në një lokal dhe të dy u shprehën mjaft të lumtur për hi storinë e tyre të dashurisë. Pavarësisht gjithë par agjyk imeve, ata të dy po e shijojnë në maksimum r omancën e tyre pasi herë pas here ndajnë me ndjekësit momente ku shfaqen mjaft të lumtur në shoqërinë e njëri-tjetrit.

Megjithatë çiftit i duhet që këtë lidhje ta jetojë në distancë, duke qenë se Ardiana jeton në Kosovë dhe Keith shumë larg saj. Por futbollisti vjen herë pas here për t’u takuar me Ardianën apo i dërgon dhurata të ndryshme për ta mbajtur gja llë dashurinë mes tyre.

Së fundmi aktorja ka publikuar një foto në “Instagram” ku shihet e lumtur në krahët e Keith. Të shumtë kanë qenë ato që i kanë komplimentuar, por nuk kanë munguar as kr itikat.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…