Studentja shqiptare fiton llotarine amerikane, kush do te martohet me te dhe te ikin ne Amerike..

Sic e dini ky vit ka pasur pak fitues te llotarise amerikane. Por nje studente me fat nga Maqellara ka fituar dhe ajo e ka nxjerre ne shitje faatin e saj. Ajo ka vene 20 000 dollar nese dikush do te shkoj ne amerike duke u maruar me te. Mbase nuk i dihet gjerat mund te shkojne mire dhe ata te kriojojne familje verte. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Vajza shkruan per njerez serioz dhe se numrin e ka len te redadksia jone nese ka te interesuar serioz. Maksimumi i moshes deri 30 vjec .Ajo perserit se eshte dakordusar me prindrit e saj dhe pret vetrem oferta srioze dh e jo pabuksa .Flm stafi nese e postoni. Sic e dini ky vit ka pasur pak fitues te llotarise amerikane. Por nje studente me fat nga Maqellara ka fituar dhe ajo e ka nxjerre ne shitje faatin e saj.Ajo ka vene 20 000 dollar nese dikush do te shkoj ne amerike duke u maruar me te. Mbase nuk i dihet gjerat mund te shkojne mire dhe ata te kriojojne familje verte. Vajza shkruan per njerez serioz dhe se numrin e ka len te redadksia jone nese ka te interesuar serioz. Maksimumi i moshes deri 30 vjec .Ajo perserit se eshte dakordusar me prindrit e saj dhe pret vetrem oferta serioze dhe jo pabuksa .Flm stafi nese e postoni. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT