Ndodh në Tiranë/ Nëna veѕhi djalin me rroba vajze dhe i rriti flokët рër ta fѕhehur nga babai??

Ndodh në Tiranë/ Nëna veѕhi djalin me rroba vajze dhe i rriti flokët рër ta fѕhehur nga babai??

Merr fund s aga e zhd ukjes prej dy vitesh, së nënë e bir gjenden Mirela dhe Bledi Zefi.

Këtë të premte p olicia ka ndaluar 35-vjecaren bashkë ne të m iturin në banesën në zonën e Laprakës në Tiranë, ku fshiheshin prej kohësh.

9-vjecari hu mbi gj ur mët bashkë me nënën e tij Mirelën, më 16 gusht të vitit 2019 nga Amerika, kohë në të cilën sistemi T IMS zbuloi se të dy kishin hyrë në Shqipëri.

Më shumë se një vit, emisioni “Pa gj urmë” në Report Tv kërkoi dhe ver ifikoi në te rren mjaft informacione, që mbë rritën në shumë prej p un tatave, por dëshmia e fundit e një personi, që kërkoi të mbetej anonim dha adr esën e saktë ku fshihej prej kohësh 35-vjecarja me djalin e m itur.

Imazhi i ta nishëm i 9-vjeçarit thuajse nuk njihet, një djalosh me flokë të gjata dhe i tr embur në momentin kur po licia ka tr okitur në derën e shtëpisë pr ivate, që ishte marr me qira nga nëna e tij.

Ky është momenti kur p olicia ka hyrë në banesë dhe ky është 9-vjecari me nënën e tij, e cila mesa duket nuk e ka pritur këtë moment. Bashkë me të birin jetuan të fshehur.

Ajo e la ti rriteshin flokët duke e veshur si vajzë ndërsa shume herë ndryshoi ven dndo dhjen sapo mësoi se kërkohej në pr ogram.

Të dy janë shoqëruar në k omisariatin nr. 6 për t’u marrë në pyetje, Mirela dhe Bledi Zefi kanë udhëtuar më pas në Shkodër, nënë shoqërinë edhe të një au toambulance, atje ku familjarët bënë edhe de noncimin për zh dukjen e tyre dy vite më parë.

Me ur gjencë pasi ka mësuar këtë lajm, babai i 9-vjecarit ka prerë biletën nga Amerika dhe mesditën e kësaj të shtune ka mbë rritur në Shqipëri. Një lajm i mirë që na gëzoi jo pak edhe ne, pasi prej kohësh ishim në kërkim.

Pak kohë më parë stafi sig uroi dhe një numër telefoni në emër të 35-vjeçares Mirela Zefit, e cila linte zilen të binte dhe nuk përgjigjej. Pas kësaj pati dhe një re agim nga p rokuroria e Shkodrës, e cila sa kaq nisi me Pa gju rmë bashkëpunimin.

Mirela Zefi krejt papritur u largua nga banesa e saj në Amerikë bashkë me të birin më 19 korrik të vitit 2019.

Fillimisht mori një banesë me qira, pa i dhënë asnjë shpjegim bashkëshortit të saj Marin Zefit. Por fill pasi u njoftua nga gjy kata për t’u paraqitur me datë 22 gusht të vitit 2019 lidhur me kujdestarinë që kishte kërkuar bashkëshorti ndaj fëmijës, Mirela merr djalin dhe largohet menjëherë, një javë para se të zhvillohej se anca gjy qësore.

Për afro 3 vite gj endja shëndetësore e Mirelës nuk ishte e mirë pasi kishte shfaqur p robleme të theksuara psi kologjike dhe f rikën se dikush do t’i rrë mb ente djalin, ndërsa ishte ajo qe për dy vite hu mbi gj urmët duke u fshehur në Shqipëri.