Milaim Zeka tallet me Albin Kurtin, shikojeni çfarë foto i nxjerr nga “arkivi”

Milaim Zeka tallet me Albin Kurtin, shikojeni çfarë foto i nxjerr nga “arkivi”

Gazetari Milaim Zeka ka i ronizuar sërish me deklaratën e para disa ditëve të ish-ko mandantit të Zonës Operative të Llapit, Rrustem Mustafa (Remi) se kryeministrin Albin Kurti e ka pasur bas hkëlu f tëtar, shkruan Express.

Zeka ka publikuar një fotomonta zh ku shihen Rrustem Mustafa dhe Albin Kurti duke e luajtur një lojë të vjetër.

“Foto nga arkiva e l uftes ne Zonen Operative te Llapit. Fi nalja mbahet ne Abri”, ka shkruar Zeka mbi fotografi.

Pas deklaratës së Remit, Zeka shkroi se ky i fundit po luan me l u ftën.

Postimi tij: