Kjo është e tepërt, Ja çka thotë Bekë Berisha për Albin Kurtin

Kjo është e tepërt, Ja çka thotë Bekë Berisha për Albin Kurtin

Kandidati për kryetar të Istogut nga AAK, Bekë Berisha, në emisionin D PT te Fidani në T7, ka thënë për kryeministrin Albin Kurit, se ky i fundit është i re kr ut uar nga Serbia dhe punon kundër interesit të Kosovës.

“S’kam dilema që Albin Kurti është i re kru tuar nga Serbia dhe që punon kundër interesit të Kosovës”, është shprehur Berisha.

Tutje, Berisha tha se Kurti e urren U ÇK’në dhe këtë është duke e dëshmuar çdo ditë, shkruan Express.

“Albin Kurit e ur ren UÇ K’në dhe për këtë jam i bindur. Këtë është duke e dëshmuar për çdo ditë. Është duke e dëshmuar edhe zonja Schëarc”, ka thënë Berisha.

Tutje, ai tregoi ars yet pse ka vendosur të kandidojë për kryetar të Istogut. Berisha tha se tashmë është i përmbushur politikisht pasi është zgjedhur tri herë deputet, andaj po tencialin e tij politik, tha se dëshiron ta japë në vendlindje.

“Istogu për mua është i rëndësishëm, është vendlindja ime. Unë jam përmbushur politikisht, jam zgjedhur tri herë deputet”, është shprehur Berisha.

Tutje, Berisha tha se një ndër arsyet pse ka vendosur të kandidojë për kryetar të Istogut është rinia e vendlindjes së tij, ku sipas Berishës, deri tash 13 mijë të rinj kanë de ponuar dokumente që të ikin nga Kosova.

“Kudo që kam marrë vota, kam qenë korrekt me votuesit e mi. Tash pasi Istogu nuk po funksionon si duhet, dua t’i ndaloj rininë të mos dalin jashtë sepse janë disa sta tistika ku tregojnë që 13 mijë të rinj që kanë d eponuar
dokumentacione me ik nga Kosova”, ka thënë Berisha.

“Kjo më bën që të shkoj atje dhe ta ngj alli ekonominë sepse Istogu ka p otencial të madh. Kam po tencial dhe përvojë të mjaftueshme për ta ng jallur Istogun”, shtoi Berisha.