‘Këndon derisa i bie të fikët’/ Njihuni me Baftjarin, gjelin më të famshëm!

‘Këndon derisa i bie të fikët’/ Njihuni me Baftjarin, gjelin më të famshëm!

Fermeri është detyruar të a nulojë turet e tij në shumë vende të botës për shkak se Turqia ka hyrë në ízolim për shkak të pandemísë së kor onavírusit.

28-vjeçari Okan Gokbudak, pronari i gjelit të quajtur “Baftjar” tregon për mediat e huaja se ka marrë ftesa të shumta për të parë shpendin e tij edhe nga të emisione njohura si “Heart brekfeast”

“Producentët e shfaqjes më kontaktuan në fund të prillit dhe më thanë se duan ta përfshíjnë gjelin tim Baftjar në shfaqje. Kjo është diçka e mrekullueshme dhe për këtë gjë na ftuan në Angli”, tregon Okan.