“Ai ma ka ´RREH´ çikën…”/ Detaje nga ѕhееrri i friikshëm mes vjehrrit dhe dhëndrit në avion

“Ai ma ka ´RREH´ çikën…”/ Detaje nga ѕhееrri i friikshëm mes vjehrrit dhe dhëndrit në avion

Një sh´err i f0rtë u regjistrua dy ditë më parë në një avion me emigrantë kosovarë. Pr otagonistë u bënë një zo tëri nga Kosova, i cili u k0nfliktua me dhëndrin e tij në mes të avionit. Pamjet u bënë vi rale dhe qarkulluan me shpejtësi në rrjetet sociale. Fillimisht arsyet ishin të paqarta dhe ajo që raportohej nga mediat kosovare ishte fakti se personat e përfshirë në sh´err ishin familjarë dhe miq me njëri-tjetrin.

Ndërkohë në një video ekskluzive të mbërritur në redaksinë JOQ Albania, duket se zbardhen disi shkaqet dhe arsyet e k0nfliktit. Siç dëgjohet në video, i moshuari pretendon se dhëndri i ka rr´ahur vajzën. “Ai ma ka rr´eh çikën, lëshomë po them se vallahi kam me t’shti n’tokë” – dëgjohet duke b´ërtitur i ati i vajzës. Nga ana tjetër shihet se disa persona ndërhyjnë për të ulur gj´akrat dhe për të mbyllur sh´errin mes vjehrrit dhe dhëndrit.