Adelina Thaci ѕot ka ditëlindjen, do të habiteni ѕa vite ka mbuѕhur…

Adelina Thaci ѕot ka ditëlindjen, do të habiteni ѕa vite ka mbuѕhur…

Adelina feston ditëlindjen, ja sa vite mbush.“Shko” është kënga që i hapi shtigjet e jetës për të vazhduar tutje me sukseset e radhës.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Flasim për këngëtaren Adelina Thaçin, e cila si femijee e ka dashur muzikën ndaj edhe karriera e saj fillon qysh në moshë të re.Përveç si këgëtare me hite të mëdha e të pa shuara, Adelina është edhe tr ajnere e vokalit në njërin nga Institucionet e Kosovës.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Sot këngëtarja e dashur për publikun feston ditëlindjen, e cila mbush 41 vite jetë, ne e urojme ate dhe suksese per te ardhmen.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…