Вurri qan ѕe e ka Iënë vetëm, Gruaja: Le të qajë e të рIaѕë, unë jam si goсë e re dhe shkoj me…

Zenuni dhe Vjollca kanë qenë të ftuar në rubrikën “Shihemi në Gj/yq” tek E Diela Shqiptare ku treguan se prej 5 vitesh ata kanë pr/obleme me njëri-tjetrin dhe shkak është bërë një bo/rxh go/xha i madh që Zenuni i ka dhënë kushëririt të parë. Bëhet fjalë për 36 mijë euro, që ai ia ka dhë/në me mirëb/esim për shkak të marrë/dhënies së ngu/shtë që kanë pasur me njëri-tjetrin. Kushëriri nuk ia ka larë bo/rxhin ak/oma dhe sot dhe për këtë arsye, Vjollca dhe dy djemtë e bra/ktisën atë. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT