Prekëse: 89 vjeçari shet akullore që të paguajë faturat për vde*kjen e vajzës

Prekëse: 89 vjeçari shet akullore që të paguajë faturat për vde*kjen e vajzës

89 vjeçari Fidencio Sanchez, jeton duke shitur akullore. Ai ishte i d ëshpëruar për të mbledhur të holla që të paguajë faturat e tepërta pas vd.ekjes së vajzës së tij.Për t’i bërë gjërat edhe më ke q, gruaja e tij u s ëmur dhe nuk ishte në gj endje t’i ndihmonte, transmeton lajmi.netKështu, për t’i ndihmuar, një djalë i mirë i quajtur Joel, vendosi që të hapë një faqe/GoFundMe në mënyrë që të mbledhin tre mijë dollarë për këtë r ast.