Ky liqen ngjyrë rozë ndodhet në Shqipëri.

Ky liqen ngjyrë rozë ndodhet në Shqipëri.

Me si guri e keni vënë re se disa nga videoklipet e fundit të këngëtarëve shqiptarë janë xhiruar në një liqen mahnitës ngjyrë rozë. Ishte Poni në fillim që xhiroi videoklipin e saj “Njësoj” në këtë liqen rozë.

Më pas f ashionistja Odeta Banushaj realizoi një set fotografik në këtë liqen. Ndërsa së fundmi Ingrit Gjoni ka xhiruar videoklipin e ri pikërisht në këtë vend, shtrirë në një shtrat mes liqenit.

Ky liqen rozë nuk ndodhet jashtë vendit, siç mund të mendonit, por në Shqipëri dhe shumë pranë nesh.

“Iconstyle” bën të ditur se liqeni rozë ndodhet në Vlorë, në vendin e quajtur Kriporet e Nartës që krijohet kur thahet uji dhe mbetet vetëm kripa.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…