Bashkëmoshatarët e tallnin për shkak të dhëmbëve duke e quajtur “djaloshi lepur”, mirëpo me pas…

Bashkëmoshatarët e tallnin për shkak të dhëmbëve duke e quajtur “djaloshi lepur”, mirëpo me pas…

Pesë vite më parë Evan Hill, vogëlushi nga Zelanda e Re, njihej kryesisht me nofkën “djaloshi lepur”, pasi këtë ep itet e kishte fituar për shkak të dy dhëmbëve të parë që ngjasonin shumë me të lepurit, dhe kështu bashkëmoshatarët e tallnin për këtë.Ju ft0jmë tê nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Katër dhëmbët e parë të djaloshit ishin aq të mëdhenj sa që nuk mund ta mbyllte gojën, kurse prindërit e tij nuk kishin para të mjaftueshme që t’i s igurojnë një ndërhyrje ki rurgjike d entare, e cila do t’ia rikthente buzëqeshjen këtij djali.Ju ft0jmë tê nd1qn1 v1de0n më p0shtë…