Aksídent i rëndë në rrugën Ferizaj-Shtime: 4 persona bëhen për spítal.

Aksídent i rëndë në rrugën Ferizaj-Shtime: 4 persona bëhen për spítal.

Tre persona kanë p ësuar lëndíme t rupore në një aksídent trafiku të ndodhur në rrugën Ferizaj-Shtime, konkretisht në fshatin Lloshkobare.

Në aksídent janë përfshírë dy automjete, ndërsa besohet se aksídenti ka ndodhur si p asojë e çky qjes së pasigurt nga m agj istralja.

“Aksídenti ka ndodhur sot në orën 13:08, janë të përfshíra dy automjete. Katër persona janë të l ënduar, tre meshkuj dhe një femër. Të gjithë kanë pranuar t rajtim mj ekësor në E mergj encën e Ferizajt, më pas janë liruar”, tha Kanun Veseli zëdhënës në Polícinë R ajonale të Ferizajt.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtē…