Ро zíheeѕhín nē baIIkon, çíftí b í e nga katí í dγtē

Ро zíheeѕhín nē baIIkon, çíftí b í e nga katí í dγtē

Momenti kur çifti rus bie nga kati i dyte
Një çift rus ka rë në nga kati i dytë i ball konit të shtëpisë së tyre, pasi kangjellat nuk e kanë mba jt ur peshën e tyre.

Në videon që po bën xhiron e rrjeteve sociale, çifti Olga Volkova dhe Yevgeny Karlagin, të dy 35 vjeç, shihet se po zi hen me njëri tjetrin, por pa pritur bien nga kati i dytë.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Fatmi rësisht të dy mbij etuan, por morën dë mtime të shumta. Shpresojmë që çifti ta ketë kuptuar se është më mirë që she rret t’i bëjnë brenda shtëpisë, pasi ballkoni është i rre zik sh ëm.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…