Vali Corleone prezanton veturën e 1 milion eurove me lëkur krokodili, thotë se është më e mirë se e Jay-Z dhe Beyonce

Vali Corleone prezanton veturën e 1 milion eurove me lëkur krokodili, thotë se është më e mirë se e Jay-Z dhe Beyonce

King Valentino Corleone është liruar para disa ditësh nga parabur gimi dhe në një intervistë ekskluzive për “Express Rozë”, ka treguar se si ka kaluar gjatë atyre ditëve në parabu rgim dhe ka prezantuar veturën e tij të re lu ksoze.

Vali ka prezantuar në detaje veturën e tij të re “Brabus G700 Limited Edition e cila kap vlerën e mbi 1 milionë eurosh”.

B”rabus Limited Edition dhe special për King Valentino Corleone,” me ngjyrë army (ushtrie) mat e cila është më e rreziks hmja në botë, i gjithi është i veshur me ca rbon, fe llne 24 zol l plan tinum ed ition, vlera e fel lneve me goma sillet rreth 35 mijë euro, ulëset e veturës dhe pjesa e bre ndshme janë me lëkur krok odili dhe e p’ajisur me ….