“Të gjithë mendojnë se ishte faji im”. Shėrre, ndarje e pajtime. Loredana dhe Mozzik vendosin ta tregojnë historinë e tyre me këtë këngë

“Të gjithë mendojnë se ishte faji im”. Shėrre, ndarje e pajtime. Loredana dhe Mozzik vendosin ta tregojnë historinë e tyre me këtë këngë

Mozzik dhe Loredana kanë lancuar së fundmi këngën e tyre më të re. “Rosenkrieg”, titullohet kënga që vjen pas kaq kohe pasi çifti ka qenë shumë i komentuar në showbiz për nd arje e pajtime.

Mirëpo përmes këngës ata kanë rr ëfyer edhe hi storinë e tyre.

“Gjithçka ndodhi sepse ne ishim shumë të dashuruar”, thonë ata në refren. “Të gjithë mendojnë se është faji im, por ne e dimë që çdo histori ka dy anë… Vetëm ne të dy e dimë të vërtetën”, thotë Loredana.

Produksioni i është besuar “Fati Media Group GmbH. Projekti tani gjendet i plotë në kanalin z yrtar të Mozzik në You/Tube, i cili për vetëm disa orë ka arritur të mbledh mtë shumtë se mbi gjysmë milionë kl ikime.

Kjo po ashtu është pjesë e “No Rich Parents” – albumit të Loredanës dhe Mozzik që në vijim do të sjellin edhe këngë të tjera. Prindërit e një vajze u rikthyen së bashku gjatë vitit që lamë pas dhe këtë kohë po qëndrojnë në Zvicër.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…