Shikojeni se çfarë detyre merr ky djalosh nga Ministrja e Kosovës.

Shikojeni se çfarë detyre merr ky djalosh nga Ministrja e Kosovës.

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu ka pritur sot në takim Nusret Pllanën dhe Esat Shalën nga Drenasi, të cilët për vite me radhë janë angazhuar vullnetarisht në dokumentim të k rímeve të l uftës, raporton DrenicaOnline.

Ministrja i falënderoi për kontributin e dhënë dhe angazhimin tejet të vlefshëm në këtë drejtim, duke iu premtuar njëkohësisht që Ministria e Drejtësisë do të bashkëpunojë me ta si dhe shprehu gatishmërinë që të përfshíhen në Grupin Punues për th emelimin e Institutit për kr imet e kryera në Kosovë.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…