Sapo u konfirmua! Kryeministri Kurti jep lajmin e madh për qytetarët e Kosovës??

Sapo u konfirmua! Kryeministri Kurti jep lajmin e madh për qytetarët e Kosovës??

Kryeministri, Albin Kurti në fund të mbledhjes së qeverisë së Kosovës ka bërë të ditur se janë përmbyllur ne gociatat për blerjen e vaksinave nga prodhuesi Pfizer.

“E kemi një lajm të mirë, se porsa janë pë rmbyllur në mënyrë të suksesshme n egociatat për ardhjen e vaksinave në Kosovë me ç’rast i kemi blerë vaksinat nga prodhuesi Pf iizer dhe duke iu falënderuar kësaj ne do të mund të bëjmë vaksinimin edhe përtej grupeve me pr ioritet dhe të shkojmë drejt qëllimit tonë për vaksinimin e 60 për qind të qytetarëve tonë. “, tha Kurti.