Hoxhë Fatmir Latifaj kryen me sukses operacionin në zemër, tregon gjendjen e tij.

Hoxhë Fatmir Latifaj kryen me sukses operacionin në zemër, tregon gjendjen e tij.

Imami i xhamisë së Shipolit, Fatmir Latifaj, ka njoftuar se e ka kaluar me sukses op eracionin në zemër te cilin e bëri në një sp ital të Turqisë.

Përmes një postimi në Facebook, ai ka njoftuar se o perimi ia ka el iminuar dy bllo kada që pengonin el ektricitetin e mirëf illtë të zemrës.

Hoxha ka falënderuar të gjithë ata që janë interesuar për gj endjen e tij shëndetësore.

Postimi i plotë:

Pas vë shtirësisë vjen lehtësimiTë dashurit e mi vëllezër dhe motra, me ndihmën e Allahut sot pas namazit të xhumasë iu nënshtrova një ndërhyrje ka rdiake që përmban në vete studim konstatim dhe intervenim në fushën elektrofiz iologjike të zemrës, ku m’u e liminuan dy bl lokada që pengonin el ektricitetin e mirëfi lltë të zemrës.Falë Zotit pastaj ndërhyrjes së mjevkut dhe stafit të tij e kalova me sukses edhe këtë spr ovë, ku pas disa ditëve të re habilitimit do t’i kthehem Kosovës tonë të dashur.Qofshi të bekuar të gjithë ju që më kujtuat në l utjet tuaja, dhe ju që keni shprehur interesim për gj endjen time shëndetësore. Ju përshëndes nga zemra ime e tashmë inshaAllah e shëruar!Fatmir LatifajAnkara, Turqi.