Festë në familjen e Vjosa Osmanit, presidentja marton vëllanë.

Festë në familjen e Vjosa Osmanit, presidentja marton vëllanë.

Presidentja Vjosa Osmani, ka sot festë të madhe në familje.Ju ft0jmë tē nd1qn1 v1de0n mē p0shtë…

Asaj po i martohet vëllai i vetëm, Ramadan Osmani, shkruan “Jepi zë”.Ju ft0jmë tē nd1qn1 v1de0n mē p0shtë…

Siç shihet nga pamjet, festa veçse ka nisur dhe pritet të zgjas tërë ditën.
Duhet theksuar se me l igjin anti-c0vid, dasmat janë të ndaluara ende.Ju ft0jmë tē nd1qn1 v1de0n mē p0shtë…

Mirëpo, gjatë ditës, lejohet grumbullimi i 100 persona, duke përfshirë edhe festa.Ju ft0jmë tē nd1qn1 v1de0n mē p0shtë…