Musliu, Kurtit: Hajna, hajna, hajna – qytetarët jonë lodhur…

Musliu, Kurtit: Hajna, hajna, hajna – qytetarët jonë lodhur…

Deputetja e Partisë Demokratike të Kosovës, Ganimete Musliu, e ka kri tikuar kryeministrin e Kosovës, Albin Kurti, për sh karkimin e Bo rdit të Agj encisë së Kosovës për Pri vatizim.

“Hajna, hajna, hajna, qytetarët jonë lodhur. Fol konkretisht”.

“Po përmend për shitjen e fabrikave. Ky bo rd që po e sh karkon. Ju e dini që nga marsi i vitit 2020 këta e kanë çdo aktivitet nga Qeveria Kurti. Pyetja është shumë e thjeshtë. Për neve si deputet dhe Bo rdin në fjalë. Për çka e bën përgjegjës këtë bo rd? për cilat shitje, pri vatizim, për çfarë hajnie?”.