Fshatari I Pasur Serb Bleu 3 Gra 22 Vjeçare Nga Shqipëria Për Vetëm 4000 Euro.

Fshatari I Pasur Serb Bleu 3 Gra 22 Vjeçare Nga Shqipëria Për Vetëm 4000 Euro.

Gazeta serbe “Blic”, sjell r rëfime të reja lidhur me martesat e vajzave shqiptare dhe serbëve të cilat sa vijnë e shtohen.

Gazeta shkruan se martesa me nuset nga Shqipëria është një shpresë për shumë beqarë nga pjesë të ndryshme të Serbisë, por është bërë një rr ezik sepse nuk shkon ashtu siç dhëndurët shpresojnë.

Ra sti i fundit ka ndodhur në Pr okuple të Serbisë, ku vajza e re kaloi vetëm disa orë te dhëndëri, dhe ag jencia ndërmjetësuese i mori atij 1.500 euro.