Pas vendimit të “Gjykatës, flet vëllau i Donjeta Pajazitaj befason” të gjithë me këtë deklaratë

Pas vendimit të “Gjykatës, flet vëllau i Donjeta Pajazitaj befason” të gjithë me këtë deklaratë

Pas vendimit të G jykatës për ta d ënuar me dëním të përjetshëm Naser Pajazitajn për vr asjen e Donjeta Pajazitaj në bjeshkët e Strellcit, para mediave kanë folur edhe familjarët e v íktímës.

Vëllau i Donjeta Pajazitaj, Shkëlqim Pajazitaj, ka thënë se ende nuk dihet m otíve i vr asjes.

“Ende nuk është z buluar ose h etuar nëse ka qenë dikush me të d yshuarin, pasi që d yshojmë që ka qenë edhe dikush tjetër që ndoshta ende vjen tek ne, sikur vetë i d ënuari që ka ardhur për 6 javë tek ne në shtëpi. Ne nuk e dimë a ka qenë i vetëm, por gj endja e tij tregon, Donjeta ka qenë 24-vjeçare dhe me një rea gim të saj kish pas mundësi me e rrotullu veturën ne bjeshkë. Ne nuk po e dimë m otívin, atë po e kërkojmë pasi që kemi pasë hyrje-dalje me familjen e tyre”, ka thënë Pajazitaj, transmeton lajmi.net.

I pyetur për letrën që ishte përdorur si provë në g jykím, Shkëlqim Pajazitaj ka thënë se personi që i ka shkruar ato letra është dë nuar nga drejtësia, ndërsa letrën që thoshte se Donjeta ka qenë sh tatzënë e ka quajtur shpí fje.