Mihrie Braha : Un kam lind per me jetu ne Amerik jo ne kete vend te sh’kret me shqiptar?

Mihrie Braha : Un kam lind per me jetu ne Amerik jo ne kete vend te s’hkret me shqiptar?

Këngëtarja Mihrije Braha, pavarësisht viteve që ikin, është mjaftë e h ezitojnë ti mbajnë vetëm për vete gjërat.“Ka shumë njerëz të cilët kanë arritur suksese e no rme, që kanë mundur të bëjnë mi liona,JU FTOJM TE SHT YPNI ME POS HT DHE TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

e besa edhe të marrin simpatine e gjithë botës. I njoh, i pëlqej, mirëpo nuk dua t’u gj asojpre f eruar nga publiku. Ajo, nuk është nga ato këngëtare që JU FTOJM TE SHT YPNI POS HT DHE TE LEXONI LAJMIN E PLOTE