Kosovarja mund të dëbohet nga Austria, arsyeja për tu habitur

Kosovarja mund të dëbohet nga Austria, arsyeja për tu habitur

Për shkak të banesës së vogël, shqiptares nga Kosova, Leona D. i është m ohuar leja e qëndrimit në Austri.

Ndonëse e martuar me austriak më të cilën ka edhe një vajzë, ajo mund të d ëbohet nga Austria për në Kosovë.

Leona D. (Emrat janë të ndryshuar) nuk mund të pajtohet më atë që i ka ndodhur. Prej gjashtë vjetësh ajo është e martuar me Max D. nga Vjena. Tre vjet më parë çifti solli në je të vajzën Emma. “Emma shkon në çerdhe këtu, flet perfekt gjermanisht. Edhe unë kam njohur shumë miq dhe kam gjetur punë. Pjesën e mbetur të jetës sime do të dëshiroja ta kaloja në Austri”, tha për h eute.at kosovarja 23-vjeçare.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…