HlSTORlA e shqiptarit që ka HABlTUR rrjetet sociaIe, a ja vIen të Ië gruan për këtë bukuroshe të pasur…

Një h;istori e një shqiptari e pu/blikuar në rrjetet sociale ka tron ditur përdoruesit e Facebook. Shqiptari i ka shkruar faqes tonë dhe ka treguar hi;storinë e tij, kurse në vetëm pak minuta janë gjen/eruar me mijëra komente. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

“Përshëndetje stafi! Jam 33 vjeç i martuar kam 1 çun, para 3 vitesh jam njoh me një ruse në Itali. Tani jetoj në Shqipëri, e kam marr dhe gjatë veres rusen në Shqipëri, ka rënë në das;huri me mua, është shumë e bukur+dhe e pasur më ka kërkuar që të jetojmë bashkë dhe më ka thënë që do kujdeset për djaIin tim për arsyen që më do shumë. 1 pyetje kisha unë – a ja vlen të lësh një fsh;atare nga Shqipëria dhe të jetosh me këtë rusen e bukur dhe të pasur?”, thuhet në mesazhin e pu/blikuar. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT