Granit Xhaka i bën dhuratë speciale Naser Rafunës?

Granit Xhaka i bën dhuratë speciale Naser Rafunës?

Aktori bëri publike dhuratën që ai i ka dërguar.

Në storien e tij në Instagram, Naser Rafuna ka publikuar fanellën sportive të ekipit të Arsenalit.

Garanit Xhaka, i ka dhuruar fanellën e tij teksa aktori e ka falënderuar dhe ka zbuluar se është fans i Arsenalit qysh se nga viti 2000.

“Dhuratë speciale nga lojtari më i mirë, fans prej vitit 2000”, ka shkruar Naser Rafuna në postimin e tij.

Ndryshe, aktori ka një miqësi të mirë me të gjitha fy tyrat publike po ashtu edhe me futbollistët./Lajmi