Bekë Berisha: S’kam dilema që Albin Kurti është i r’ekrutuar nga Serbia

Bekë Berisha: S’kam dilema që Albin Kurti është i r’ekrutuar nga Serbia

Kandidati për kryetar të Istogut nga AAK, Bekë Berisha, në emisionin D PT te Fidani në T7, ka thënë për kryeministrin Albin Kurit, se ky i fundit është i re krutuar nga Serbia dhe punon kundër interesit të Kosovës.

“S’kam dilema që Albin Kurti është i rek rutuar nga Serbia dhe që punon kundër interesit të Kosovës”, është shprehur Berisha.

Tutje, Berisha tha se Kurti e u rren UÇ K’në dhe këtë është duke e dë shmuar çdo ditë, shkruan Express.

“Albin Kurit e u rren U ÇK’në dhe për këtë jam i bindur. Këtë është duke e dës hmuar për çdo ditë. Është duke e dës hmuar edhe zonja Sch ëarc”, ka thënë Berisha.

Tutje, ai tregoi arsyet pse ka vendosur të kandidojë për kryetar të Istogut. Berisha tha se tashmë është i pë rmbushur politikisht pasi është zgjedhur tri herë deputet, andaj po tencialin e tij politik, tha se dëshiron ta japë në vendlindje.

“Istogu për mua është i rëndësishëm, është vendlindja ime. Unë jam p ërmbushur politikisht, jam zgjedhur tri herë deputet”, është shprehur Berisha.

Tutje, Berisha tha se një ndër arsyet pse ka vendosur të kandidojë për kryetar të Istogut është rinia e vendlindjes së tij, ku sipas Berishës, deri tash 13 mijë të rinj kanë d eponuar dokumente që të ikin nga Kosova.

“Kudo që kam marrë vota, kam qenë kor rekt me votuesit e mi. Tash pasi Istogu nuk po funksionon si duhet, dua t’i ndaloj rininë të mos dalin jashtë sepse janë disa st atistika ku tregojnë që 13 mijë të rinj që kanë d eponuar dokumentacione me ik nga Kosova”, ka thënë Berisha.

“Kjo më bën që të shkoj atje dhe ta ng jalli ekonominë sepse Istogu ka pot encial të madh. Kam po tencial dhe përvojë të mjaftueshme për ta ng jallur Istogun”, shtoi Berisha./Express/