27-vjeçarja lind djalin “gjigand” 6 kg, mjekët mezi e kanë nхjerrë nga barku…

27-vjeçarja lind djalin “gjigand” 6 kg, mjekët mezi e kanë nхjerrë nga barku…

Një nënë 27-vjeç ka lindur një djalë mjaft të rë ndë sa u deshën dy njerëz për ta mbajtur, pavarësisht se ajo nuk kishte aspak or eks gjatë sht atzënisë.

Amy Smit, solli në jetë foshnjën quajtur Zagrys përmes operacionit cezarian në 25 Maj në Cheddington, Bucks të Anglisë. Foshnja pe shonte rreth 6 kg dhe ishte shumë i gjatë dhe i gjerë dhe mezi e ka zënë peshorja.

“Ai ishte aq i madh sa u deshën dy njerëz për ta n xjerrë jashtë barkut tim, dëgjova njërën prej stafit mjekësor ku thoshte kam nevojë për ndihmë sepse është shumë i madh. Kur ata e ngritën sipër ekranit që unë dhe ba shk ëshorti im Z ac ta shihnim, u habitëm.

Ne kishim blerë rroba deri në tre muaj sepse prisnim që ai të ishte i gjatë. Por asnjë prej tyre nuk i bënte dhe u detyrova ta dërgoj Z acin për të blerë rroba gjashtë deri në nëntë muaj”, shprehet Amy.

Amy shprehet se nuk kishte aspak o reks dhe shprehet nëse do hante më shumë, nuk e im agj inonte dot se sa i madh do dilte fëmija. Tani është dy muajsh dhe Z eik peshon me 6.7 kg. /tvklan.al