Shqipja qenka në një lidhje, ja kush është bukuroshi që i ka marrë zemrën.

Shqipja qenka në një lidhje, ja kush është bukuroshi që i ka marrë zemrën.

Shqipja u rikthye në “Përputhen” pas kaq kohësh dhe pati një përb all je me Tean e disa de klarata të forta. Por shumë vëme ndje mori edhe de klarata që dha mbi je tën e saj personale. Ish-konkurrentja nuk është më beq are.

E pyetur nga Bora nëse ka nisur ndonjë li dhje, Shqipja u vendos në sik let e më pas pranoi se po njeh dikë.
Bora: Vazhdon të jesh sin gle apo…?

Shqipja: Uaa ça si kleti!

Tea: Po thuaj po ose jo, s’ka nevojë të tregosh emra.

Shqipja: Jam në një njohje
Tea: Mbarë ishalla, mos paç fatin tim!
Bora: Ok, qenka e lidhur.