Noizy i bën dhuratën luksoze babait për 60-vjetorin e tij

Noizy i bën dhuratën luksoze babait për 60-vjetorin e tij

E kur bie fjala për makina, të gjithë e dimë se janë fiksimi i Noizyt. Reperi në ditën më të veçantë të së atit ka vendosur që ta s uprizojë me një “bishë” të re.

Ai i ka blerë të atit një super “Benz” për 60-vjetorin e tij. “Edhe 100 idhull”- shkruan Noizy.

Në garazhin e tij reperi ka rreth rreth 1 milion euro të shpenzuara me makina l uksoze dhe duhet të themi se janë njëra më e bukur se tjetra.