Isha në Kosovë me miq, për disa punë. Kërkuam dhoma nëpër hotele dhe në të gjitha recepsionet na ofruan shërbim falas, meqenëse ishim nga Shqipëria. Por

Isha në Kosovë me miq, për disa punë. Kërkuam dhoma nëpër hotele dhe në të gjitha recepsionet na ofruan shërbim falas, meqenëse ishim nga Shqipëria. Por

Monika Melyshi: Isha në Kosovë me miq, për disa punë. Kërkuam dhoma nëpër hotele dhe në të gjitha recepsionet na ofruan shërbim falas, meqenëse ishim nga Shqipëria./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

Një makinë po licie na ndiqte pas dhe kur ndaluam na pyeti shoferi, që në fakt ishte of icer po licie: keni nevojë për ndihmë?! E falenderuam dhe e pyetëm: si po menaxhohet situata, fluksi i njerëzve nga Shqipëria?!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

Na tha që po mundohen me mish e shp irt për të na ndihmuar poooooor ka dy ndje njerëzish të paf tyrë, nga Shkodra, Berati etj., që nuk kanë lidhje me të dëm tuarit nga tërmeti por janë shpërn gulur për një mllë bukë qyl dhe jo pak por, rreth 300 vetë. TURP t’ju vijë!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.