Fjoralba Ponari i рroрozon publikiѕht “ndarjen” të daѕhurit, reagimi i tij do t’ju ѕhkrijë së qeѕhuri

Fjoralba Ponari i рroрozon publikiѕht “ndarjen” të daѕhurit, reagimi i tij do t’ju ѕhkrijë së qeѕhuri

Moderatoja Fjoralba Ponari është tashmë një ndër figurat më të dashura publike në Shqipëri. Së fundmi ajo është pjesë e “Portokallisë” si moderatore, një po zicion ku ajo duket shumë e përfshirë dhe e përshtatur.

Së fundmi një video e moderatores në krah të të dashurit të saj është bërë v irale. Kjo pasi Fjoralba i ka bërë një “prank” atij duke i “propozuar” nd arjen.

Kjo video e cila në fakt është shumë për të qeshur ka zbuluar re agimin e të dashurit të Fjoralbës nëse ajo i propozon atij nd arjen dhe ai nuk duket aspak i lumtur.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…