30-vjeçarja t’merrohet раѕ fotoѕ me ѕhoqet e saj, ѕheh mbrapa veteѕ një ‘fantazmë’

30-vjeçarja t’merrohet раѕ fotoѕ me ѕhoqet e saj, ѕheh mbrapa veteѕ një ‘fantazmë’

Një 30-vjeçare është tm erruar kur ka parë një foto që ka bërë me shoqet e saj në banesën e fqinjes. Rebecca Glassbrow, nga Coventry, pasi pa foton shprehet e bindur se bl loku ku ajo jeton është i pus htuar nga fa ntazmat. Në foton ku Rebecca është me shoqet e saj dallohet një grua me flokë të zeza, e cila duket se qendron pas 30-vjeçares. Të gjithë u tm erruan nga fotoja dhe pas saj nisën di skutimet. Sipas 30-vjeçares, e cila shprehet e bindur se është fan tazmë, në banjon e shtëpisë ku është bërë fotoja ka vd ekur një person.Juu ft0jmë të ndqqn1 v1de0n më p0shtê…

Rebecca shtoi:
Fotoja më çu dit. Fqinja ime që jeton në këtë banesë thotë “duhet të kesh më shumë fr ikë nga të g jallët se sa të vd eku rit”. Kështu që ajo e ka atë m oto por unë nuk jam me këtë mendim.

Pasi e shpërndau foton së fundmi në Facebook, 30-vjeçarja mori mijëra ko mente.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…