“Thaçi rikthehet së shpejti si president i lirisë, p’avarësisë dhe shtetndërtimit”, ja kush po e pa’ralajmëron me këto pamje

“Thaçi rikthehet së shpejti si president i lirisë, p’avarësisë dhe shtetndërtimit”, ja kush po e pa’ralajmëron me këto pamje

Ish këshilltari i Hashim Thaçit ka uruar ish-s hefin e tij për ditën e presidentit.

Artan Behrami ka thënë se Thaçi do të rikthehet së shpejti si president i lirisë, pa varësisë dhe shtetndërtimit.

“Shumë shpejt do të dalim nga kjo derë për t’u rikthyer sërish si President i lirisë, p avarësisë dhe shtetndërtimit. Gëzuar Dita e Presidentit!” – shkruan Behrami në Facebook.

Kujtojmë se sot Presidentja, Osmani ka mbledhur gjithë presidentët e Kosovës nd ërvite duke shënuar kështu një mori aktivitetesh.

v1de0