Njihuni me vajzën e vetme të këngëtarit Sinan Vllasaliu, kaq shumë i ngjan babait të saj!

Njihuni me vajzën e vetme të këngëtarit Sinan Vllasaliu, kaq shumë i ngjan babait të saj!

Këngëtari shumë i dashur për publikun shqiptarë Sinan Vllasalihu, si duket nuk po e nd jen pleqërinë.

Përkundër viteve që ka, ai arrin të rij në formë dhe duke treguar i ri, shkruan InfoKosova.
Në disa fotografi të publikuar nga Edona, shihet se ka një ngjashmëri të madhe me babai e saj, Sinan Vllasalihu.