Mos kalo pa dhënë ngushëllime/ E rèndè! 5 të rinj shqiptare në Gjermani vdesin në një äksidènt trägjik ata janë…

Mos kalo pa dhënë ngushëllime/ E rèndè! 5 të rinj shqiptare në Gjermani vdesin në një äksidènt trägjik ata janë… 5 te rinj nga Kosova 2 nga Prizreni dhe 3 nga Peja perfshihen në një Äksidènt Trägjik ku dhe dhan shpirte. Ata ishin familjar dajallare dhe djem te halles. Komento Ngushllime Familjes pasi qe ata jane duke i shikuar komentet e ngushllimeve.