Fshatari i pasur serb bleu 3 gra 22 vjeçare nga Shqipëria për vetëm 4000 euro..

Gazeta serbe “Blic”, sjell rrëfime të reja lidhur me martesat e vajzave shqiptare dhe serbëve të cilat sa vijnë e shtohen. Gazeta shkruan se martesa me nuset nga Shqipëria është një shpresë për shumë beqarë nga pjesë të ndryshme të Serbisë, por është bërë një rre/zik sepse nuk shkon ashtu siç dhëndurët shpresojnë. Rasti i fundit ka ndodhur në Prokuple të Serbisë, ku vajza e re kaloi vetëm disa orë te dhëndëri, dhe agjencia ndërmjetësuese i mori atij 1.500 euro. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT